Hjälp med
taket?

Ring oss

070-344 05 54

Om oss

AC Nordtak AB bildades 2010 av Patrik Boström och har sedan dess vuxit sig allt starkare. Med sina idag 24 medarbetare innebär det att det finns en lång erfarenhet och kompetens inom takentreprenad i företaget, både inom tätskikt- och plåtentreprenad.

Vi finns idag på Kabelvägen 1D i Umeå. Vi jobbar med i huvudsak tre inriktningar byggnadsplåtslageri, tätskikt och isolering. Vi har inom varje område duktiga hantverkare som alltid gör det bästa för kunden.

Samtliga av våra hantverkare har en gedigen yrkeserfarenhet. Vi har utbildning inom heta arbeten, ställningsbygge, skylift och mobila plattformar, SSG, HLR och alla har ID06.

Vi arbetar efter framtagna normer för branschen. Vi är stolta över att vara ett auktoriserat plåtslageri, vilket vi blev som nr 76 i hela landet och ett av tre inom Västerbottens län.

Auktorisationen innebär en kvalitetsstämpel och en trygghet i att du som beställare kan vara säker på att vi har rutiner för att på ett systematiskt arbetssätt säkerställa vår leverans till dig.

För oss är arbetsmiljön viktig och vi jobbar alltid med att säkerställa att vi följer gällande regler. Miljön är också viktig och vi återvinner så mycket som möjligt av allt avfall.

Tanken är att du som kund ska kunna luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet.

Nordtak - Takrenovering i Umeå