Våra tjänster

Byta tak – en värdehöjare


Funderar du på om det är lönsamt att renovera taket? Ett nytt tak ger inte bara huset ett bra skydd mot väder och vind. Det skapar även ett fräscht och snyggt utseende till hela huset. Flera fastighetsmäklare menar att just takrenovering är en riktigt bra investering för att höja marknadsvärdet.


Nordtak jobbar med tre kärnverksamheter:

Takplåt

Papptak och tätskikt

Taksäkerhet

Takplåt


Vi erbjuder alla typer av plåttjänster som bandtäckning, takavattningssystem, beslag, genomföringar, inklädnader, skivteckningar, samt de flesta material som lackerad slätplåt,

zink eller koppar. Vi utför alla former, typer och storlekar av tak.


Nordtak är medlem & anhängare av branschorganisatione n Plåtslageriernas Riksförbund, PLR, numera Entreprenörsföretagen. Vi fokuserar på att följa den senaste tekniken inom branschen för att alltid kunna erbjuda dom senaste standarderna inom takplåt samt högsta kvalitet vid omläggningar.
Papptak och tätskikt


Dagens moderna tätskiktsmattor av asfalt ger kostnadseffektiva tak med ett traditionellt utseende och mycket lång livslängd. Vi använder oss bara av branschens bästa produkter även avseende tätskiktsmattor som passar på de flesta tak från garage- och villatak till stora tak på hyreshus, industrier och lagerlokaler.


Med TÄTSKIKTSGARANTIER™ är du säker vad som än händer. Vårt trygghetspaket för tätskikt på tak täcker såväl material som följdskador och omfattar även takläggarens arbete. Du som kund betalar inget extra – TÄTSKIKTSGARANTIER™ ingår i priset* om du väljer att anlita en av våra auktoriserade takläggare vars arbete omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™.


Vårt kvalitetsarbete har pågått i över 30 år och därför kan vi lova att du kan sova gott även när det regnar.


* Detta gäller exponerade tätskikt yttertak.
Taksäkerhet


Taksäkerhet är ett samlingsbegrepp på olika steganordningar, takbryggor, snörasskydd och livlinefästen m.m. som är avsedda att placeras på tak.Takskyddet har flera funktioner

•Att förebygga olyckor genom fall eller halkning på tak

•Att skydda taket i sig så att det inte skadas när taket beträds

•Skydda personer som befinner sig i direkt närhet (t.ex under)


De säkerhetskrav som ställs på tak regleras av flera olika myndigheter, och som fastighetsägare bär du ansvar för eventuella olyckor. Taksäkerhetsprodukterna skräddarsys för ditt hus.


Vi kan även komplettera ert befintlga takskydd.

Lösullsisolering

Lösull är den rationellaste och effektivaste metoden att isolera med.


Lösullsisolering är energibesparande och ger samtidigt ett friskt och behagligt inomhusklimat.


Tidigare har samtliga isoleringsmaterial på marknaden ansetts som likvärdiga i avseendet isoleringsförmåga, men nu vet man att cellulosan är bättre och betydligt mer effektiv.Läs mer....

Faktureringsadress:

AC Nordtak AB

Kund-id FRX3021

FE 301

105 69  STOCKHOLM


Besöksadress:

Kabelvägen 1 D

901 33 Umeå


Telefon: 070-3440554 Kontor

Mejl: info@nordtak.se
Org.nr: 556826-2959

Bankgiro: 696-8051