Historik

 

Hösten 2017

 

Från och med 7/8 är nu Nordtak-Björkstaden igång på ett ställe. Vi har nu flyttat maskiner mm till Kabelvägen 1D, fått igång internet och flyttat över kontoret.

 

Även om det återstår en hel del småfix så är verkstaden på det stora hela i full produktion fr.o.m. idag.

 

 

 

Hösten/vintern 2016/2017

 

Det har nu gått ca 6 månader sedan uppköpet av Björkstadens Plåt. Hösten och vintern har passerat i stormfart och vi har kontinuerligt arbetat med att förbättra och skapa en bra arbetsplats tillsammans med tidigare Björkstadens Plåts anställda. Vi har även haft möjlighet att utöka personalgruppen med en till anställd sedan 2017-03-13 vilket känns roligt.

 

När vi tog över så bedrev vi verksamhet på två lokaler vilket vi fortfarande gör men nu har vi beslutat att från hösten kommer all verksamhet att flyttas över till Kabelvägen 1. Vi hoppas och tror att den lokalen kommer att passa vår verksamhet perfekt.

 

Kontoret har sedan 2017-02-13 bemannats på heltid av Victoria Boström och kommer så att fortsätta. Tillsvidare finns kontoret i Brednoret men kommer även det att flyttas över till Kabelvägen 1 till hösten.

 

Vi har också glädjen att meddela att vi under våren kommer att ingå i Tätskiktsgarantier. Så snart våra pappkillar gått utbildningen så kan vi köra igång med en väldigt bra produkt och väldigt förmånliga garantier på papptak.

 

Vill ni läsa mer om Tätskiktsgarantier så kan ni göra det här.

 

Under maj månad så kommer vi också att före alla våra fordon med elektroniska körjournaler från ABAX.

 

Vi utökar från 1 september 2016

 

Mycket roligt har hänt och händer i höst.

Först och främst så välkomnar vi in Björkstadens plåt i gemenskapen.

I september köpte Nordtak upp företaget. Fyra nya härliga killar som är ett fantastiskt tillskott till Nordtak. Tillsammans är vi bättre och starkare.

 

Kontoret bemannas sedan 1 september på eftermiddagarna av Victoria Boström.

Tillsvidare kommer Nordtak jobba från två lokaler. Kabelvägen 1 där huvudverksamheten är pappverksamheten och Spårvägen 6 där Björkstaden hållit till i många år. Där är kärnverksamheten plåt. Vi hoppas så småningom hitta lokaler där vi kan få båda verksamheterna kan rymmas.

 

Nordtak jobbar med tre kärnverksamheter:

Takplåt

Papptak och tätskikt

Taksäkerhet

Faktureringsadress:

AC Nordtak AB

Kund-id FRX3021

FE 301

105 69 STOCKHOLM

 

Besöksadress:

Kabelvägen 1 D

901 33 Umeå

 

Telefon: 070-3440554 Kontor

Mejl: info@nordtak.se

 

 

 

Org.nr: 556826-2959

Bankgiro: 696-8051